Alpha Kings

2016-06-26
21:23:16

Möte 26/6

- Kvällens möte var det sista i perioden
 
- På Fredag den 1:a så kommer vi att hålla ett litet minimöte där vi avslöjar vilka nästa periodens mästare är, samt vilket tema vi ska ha. Efter mötet har vi det första eventet med periodens nya tema.
 
- Sab råkade slarva bort poänglistorna för masseventet och Sab säger. Imorgon kommer ni som deltog att bli ombedda att kontakta Sab så att ni får era poäng. Försök inte ljuga och säga att ni var där när ni inte var det!
 
- På onsdag kommer vi att hålla den här periodens klubbturnering. Vinnaren av turneringen blir mästare nästa period. Alla som deltar får 2 poäng. Endast ni som är erfarna ryttare, medlemmar, elever, stallflickor och noviser får delta, eftersom ni är de enda som kan bli mästare :3
 
- I lördags hade vi den första filmkvällen, och det gick jättebra! Vi hoppas på större deltagande nästa vecka. :) Omröstningen för nästa film kommer upp imorgon på facebook och bloggen.
 
- Sab ber er vänligen att INTE kontakta honom om att han ska uppdatera era titlar, såvida inte det gäller titeln medlem så att ni kan sitta vid långbordet. Han blir stressad osv. Han uppdaterar titlarna när han har tid och ork.
 
- Den 10:e juli kommer Reggan att hålla i ett ridläger! Det kommer att vara flera olika aktiviteter under hela dagen. Mer info kommer på facebook och bloggen.
 
- Vi fick frågan om att kanske börja använda snap chat för att få ut info till er medlemmar, men det är inte aktuellt då varken Sab eller Sav använder den appen.