Alpha Kings

2016-05-29
23:51:39

Protokoll för möte 29/5-16

 

~ Info om nya systemet!

1. 30-31 maj är periodlösa
2. Från och med 1 Juni börjar nya perioden och nya stystemet. Vi har inte längre kryss att samla, bara poäng. För att stanna i AK måste man samlat 4 poäng under perioden. Event kommer vara värda olika poäng. Tävlingar kanske är t. ex 2 poäng.
3. Alla strikes kommer nollställas.
4. Det kommer fortfarande vara möjligt att kontakta Sabrina för att säga att man inte kan vara aktiv. Men det får gärna skötas på rätt sätt. Dvs bara i början av perioden om man vet att man inte kommer kunna delta eller i slutet av perioden om man vet att man inte kommer kunna samla tillräckligt. Perioderna är alltså varje MÅNAD, börjar 1a och slutar sista (30/31) och vi har tema varje period.
5. Möten är fortfarande på söndagar. Det möte som är sista söndagen varje månad kimmer vara värd 2 poäng, alla andra möten 1 poäng.
6. Från och med juni har vi varje månad två stycken Klubbstödjare. De kommer väljas i tur och ordning, krav är stt man är Erfaren ryttare. Alla blir tillfrågade och alla får säga nej, inget tvång! Denne ska ta hand om nya medlemmar och se till så att alla är inkluderade
7. Klubbmästerskap! Varje månad sista veckan samlas vi för att tävla om titeln Mästare resten av månaden.
8. Den som samlat mest poäng i månaden får också titeln. Är det samma person som vunnit mästerskapet så får tvåan i poängen titeln.

~ Så, en period är en månad och man ska samla 4 poäng. Har man inte samlat 4 poäng får man strike om man inte kontaktat Sabrina.

~ Sav har lite tekniska problem, det påverkar hur närvaron meddelas.
_Det kommer ett inlägg på bloggen. Alla närvarolistor ska i första hand skickas som en kommentar på det inlägget_. I andra hand kan man kontakta Sav via facebook eller instagram, men först och främst bloggen.

~ Temat för nästa period är Alpha Kings! Ha frieser och klubbhäst!

~ Nytt lösenord på hemsidan och bloggen kommer från och med imorron vara kungpower